Na bicykli za život

Jubilejný 25. ročník prázdninovej pro-life akcie odštartuje 28. júna 2021 na juhovýchodnom cípe Slovenska, v Kráľovskom Chlmci. Po pätnástich dňoch cyklisti dorazia 13. júla 2021 do Bratislavy.

Program počíta s modlitbovou zastávkou v 25 mestách Slovenska, na miestach, kde zomierajú deti násilnou smrťou skôr ako sa stihnú narodiť. Akcia sa realizuje v spolupráci s projektom 9 mesiacov za život a osvojuje si aj jeho tohoročné heslo: „Modlitba, blízkosť, láska.“ Ďalšími partnermi akcie sú Aliancia za život, o.z.; Národný pochod za život; Asociácia za život a rodinu, o.z.; Prešov za život, o.z.

Účastníci potrebujú: občiansky preukaz (pas), kartičku poistenca, mobil, karimatku, spacák, náhradnú obuv, reflexné pásky, bicykel (výhodnejší je cestný), prilbu, rukavice. Batožina a strava sa presúva v sprievodnom vozidle. Strava – individuálne alebo 3,80 €/deň. Záujemcovia sa môžu pridať na ktorýkoľvek úsek cesty.  Registrácia a informácie: Ján Hudáček, t. č.: 052/45 964 39, 0911/241 703, e-mail: hudacek.jan7@gmail.com. Duchovná služba: o. Dušan Škurla.

Viac informácií a program cyklopúte nájdete na stránke detike.eu