2. farský ples je za nami

Po vydarenom 1. ročníku farského plesu sa naša farská rodina veľmi tešila aj na ten druhý. Po lístkoch sa tentoraz doslova len tak zaprášilo. A že to bola opäť výborná zábava niet pochýb. Organizátori asi budú musieť porozmýšľať ako nafúknuť „Vetko“ :).

Ale pekne po poriadku najprv zrekapitulujme tento ročník. Potom ako nám na úvod plesu zanôtili Košicki špivaci, ples otvorili pán Puškár spolu s našim pánom farárom o. Marekom, ten zároveň poďakoval všetkým organizátorom, ktorí do organizácie tejto udalosti vložili svoje talenty a nepochybne aj veľa času.

Plesu sa zúčastnilo viac ako 140 ľudí od tých mladších až po zrelšie ročníky. Okrem duchovného otca Mareka boli medzi účastníkmi plesu aj otec Rado, otec Martin a bývalý pán farár otec Martin.  Po úvodnej modlitbe pred výborným jedlom prišlo aj na prvé tanečné kolo a následne sme si užili zaujímavý program. Skvelo nás pobavil folklórny súbor Kalvarčan, ktorý predviedol krásne tance a po ukážke klobúkového tanca vyzvali aj hostí, aby sa zapojili. Napokon tak urobili aj otec Marek a jeden aj druhý otec Martin. Víťazne z neho vyšiel súčasný pán farár. Gratulujeme! A pred všetkými, ktorí sa na to dali: Klobúk dole! Program nám ešte spestrila spevácka dvojica At Once Duo aj Hudáci. Dokonca sme mali možnosť zaspievať si karaoke, odfotiť sa pri fotostene, kde sme nezabudli využiť aj pripravené zaujímavé rekvizity. Súčasťou plesu bola aj tombola, z ktorej si mnohí odniesli od sponzorov zaujímavé ceny. A otec Marek ostal verný tradícii a neostalo to ani bez ceny útechy v podobe tanca s pánom farárom. Tanca si mohli užiť všetci plesajúci až do skorého rána. Že to bola skvelá zábava určite potvrdí každý zúčastnený. Zatancovali sme si, pochutnali na pestrom jedle,  porozprávali sa, nadviazali nové priateľstva a určite nám ostanú pekné spomienky.

Srdečná vďaka všetkým, ktorí sa podieľali na organizácií 2. farského plesu pod vedením manželov Puškárovcov. Veľká vďaka patrí aj nášmu Nebeskému Otcovi, že nám doprial aj tento rok osláviť naše farské spoločenstvo aj takýmto spôsobom. …..a tešíme sa na 3. farský ples.